lördag 7 november 2009

-

Dagarna bara springer förbi, det är redan lördag.
Torsdag; jag, elli & oscar skulle testa det nya fiket i stan, fräcka fröken. Vi gick dit lämnade sakerna och gick till disken. Vi kollade på varandra och tänkte för oss själva. Tillslut kom orden; skämtar dem med oss? Fräcka fröken trodde jag hade lite mer klass än så. De hade köpt sitt fikabröd och samma muffins som där kostade 26 kronor finns på ica för X antal mindre kronor. Vi tog våra jackor och gick och satte oss på det traditionella fiket istället. En kladkaka med glas och chocklad sås för 25 kronor + att det det är hembakat.
Fredag; en rätt ointressant sådan. Satt och pluggade med maria i bibblan i 2 timmar. Gick på stan med Maja och Oscar och tillsist hade ett pass IV. Där vi kollade på en intressant film på italienska såklart. Gick på stan med mamma sedan, sen hem åt pizza till middag och avslutade kvällen med en promenad med bästa Maria.
Lördag; har bara hunnit gå på stan med Viktor för att köpa farsdag present. Ikväll drar jag till metropolen Kisa för Lina har fest och innan dess har Kajsa förfest, men vi hörs babes!

/ Cecilia Smith v

Inga kommentarer: